Prenotări

Fiecare drept implică o responsabilitate, fiecare oportunitate – o obligație, fiecare posesie – o datorie.

William G. Rockefeller

      Acest website a fost construit și este administrat pentru a celebra frumusețea raselor Malamut de Alaska și Câine de Groenlanda, pentru a ne mândri cu câinii noștri, pentru a prezenta rezultatele pe care le obținem împreună. Așadar scopul nostru nu este vânzarea câinilor.

        Câinii noștri sunt partenerii, pasiunea și stilul nostru de viață. Atunci când facem montele urmărim anumite linii genetice, caracteristici fenotipice și genotipice evidente,  și întotdeauna păstram în canisă unul sau chiar trei pui, asigurându-ne că ceilalți cățeluși au ajuns în familii responsabile.
       Există totuși persoane care înmulțesc câini pentru a-i vinde, unii se ascund chiar în spatele unui nume de canisă și fac declarații exagerate referitor la calitatea cățeilor vânduti – în general reflectată în prețul practicat și nu numai.  Atât timp cât un crescător responsabil cheltuiește o mulțime de bani pentru a face tot ceea ce poate în scopul conservării rasei de-a lungul timpului, să nu se aștepte nimeni să ia de la el un pui la preț de chilipir! (și chiar dacă este o exprimare necizelată, totuși acesta este adevărul)

      În încercarea de a plasa puiul într-o familie potrivită, încercăm să aflăm anumite informații despre posibilul viitor proprietar al cățelușului nostru. Pentru a-ti manifesta interesul referitor la obținerea unui pui Lonely Stone, te invităm să completezi următorul Formular de intenție. Aceasta este etapa preliminară a procesului de alegere și ”potrivire” a noii familii cu puiul nostru, un proces pe care îl dorim corect și fericit atât pentru cățelușul nostru, cât și pentru noua sa familie. Aceste informații le utilizăm exclusiv pentru a ne forma o părere despre posibila familie în care ar trăi cățelușul nostru și pentru a ne putea orienta în procesul de găsire a unei familii compatibile cu puiul Malamut de Alaska.

Te rugăm să citești Condițiile noastre ÎNAINTE de a trimite acest formular.

 

GDPR (General Data Protection Regulation)

Respectăm reglementarile în vigoare privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Având în vedere dispozițiile Regulamentului 2016/679/UE privind protecția datelor, prin trimiterea acestui formular îți exprimi consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le furnizezi în vederea accesării serviciilor oferite de Canisa Lonely Stone prin intermediul acestei pagini web. Asadar completarea informatiilor solicitate de noi prin Formularul de intentie, implică acordul (consimțământul) tău asupra politicii noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal, avand în vedere faptul că nu facem transferuri de date personale, nu transmitem nimănui informațiile furnizate, scopul nostru este strict de a cunoaște viitorul posibil proprietar al puiului de la noi, care-i sunt așteptările de la noi și de la puiul nostru, daca ar putea face parte din familia noastră lărgită în care conlucrăm în interesul câinelui, pentru binele și fericirea lui, atât.

No posts were found.